Ebonite Junior Masters
Ebonite Junior Masters Skövde 2011
 
Webblösning utvecklad av:  Meriq AB
 
KOMMENTAR: någon som vet vad låten på uppvärmningen hette?  [skriv] [läs]
 

VÄLKOMMEN!
Detta är den officiella tävlingssajten för Ebonite Junior Masters i Skövde 2011.

Spelare som vill delta i tävlingen kan anmäla sig här. Det är även möjligt att se alla spelare som har registrerat sig. Kom ihåg att komma tillbaka regelbundet så att du vet vem du ska spela med!

20-MILSREGELN GÄLLER
Sista kvaldagen är reserverad till långväga gäster (mer än 20 mil). Denna regel gäller fram till 2 veckor före första start sen är det fritt fram för alla. Vi kommer att avanmäla alla som inte respekterar denna regel.

BOENDE


OBS! LOTTNING AV BANORNA SOM FÖRRA ÅRET.

BOENDEI samarbete med Scandic Hotel Billingen som är beläget vid resecentrum ( tåg/buss/taxi ) mitt i Centrala Skövde erbjuds följande rabatterade priser:

Enkelrum SPECIALPRIS ENDAST 525:-
Dubbelrum 1200:- ( 600:- / person ) ENDAST FÅTAL KVAR.
Med extrabädd 200:- = 1 400:- för 3 personer.

Priserna är per rum och natt och inkluderar frukost, förhandsbokade rum finns och ligger under O´Learys Bowling som uppges vid bokning för att erhålla rabatten ( begränsning av antal rum finns så boka i god tid ).
OBS! Ring deras direktnummer 0500 – 74 50 22.

O´Learys Bowling och Restaurang är belägen i Arena Skövde mitt i Centrala Skövde med gott om Parkeringsplatseri anslutning till Arenan, det tar knappt 10 minuter att promenera till Arena Skövde från Stationen och Scandic.

Efter sökande av boende Alla Helgons helg har jag lyckats hitta lediga rum på Räddningsskolan, Timmervägen 9 med kontakt Margareta Hillerström 0500 – 46 40 04 alt. 072 - 230 71 74 eller 0702-078795 följande finns :

Hotellet består av lägenheter med 1 - 4 rum och kök, alla rum har kabel TV, bredband samt kyl - spis - mikro och kaffebryggare.

För enrumslägenheten kostar det 390:- / bädd och natt, för två till fyrrumslägenheten kostar det 350:- / bädd och natt.OBS! Frukost ingår ej.

Övrig information får ni av den gamla storspelaren " Maggan " Hillerström fd. Svedlund Solklot i Karlstad.

Lycka till i vår tävling önskar Kent Kyrk.

OLJEPROFIL
Winding Road.pdf

   
Bookmark and Share

Våra sponsorer:

BowlStream


Bowltech


Ebonite


Track


Hammer


Columbia
          Page render time: 16 ms